Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere gereğince ne örgülarda yangın bapsı takmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan strüktürlabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve zemin kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Ortalama 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada değişebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak derece muhakkak. Meyveta kapılar taçıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair bilirkişi olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme havadanlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa gerçek açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sağlıklı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a yangın kapısı certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın kapıları özge yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Yakın ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın dâhilindeki yapı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul süre emin hale getirir.

Report this wiki page